2011. augusztus 26., péntek

Klimin Slim kapszula 60db - Jelenlegi ára: 3 289 Ft

Klimin slim a változókori fogyás elősegítésére.
Összetevői jótékonyan befolyásolják a fehérje, zsír és szénhidrát anyagcserét, részt vesznek az energiatermelő folyamatokban, és segítik a diétás étrend eredményességét.  
Összetevők: ligetszépe olaj. borágó olaj, niacin, mangán klorid, vitamin B6, E vitamin
A kerti borágó (Borago officinalis) magvaiból kivont, többszörösen telítettlen esszenciális zsírsavakat, mint pl. jelentős mennyiségű gamma-linolénsavat ( GLA)valamint egyszeresen telítettlen esszenciális zsírsavakból álló olíva olajat és E vitamint tartalmaz.
A gamma-linolénsav egy bilógiailag nagyon aktív anyag: anyagcsere aktivátorként serkenti a zsírok lebontását és átalakítja azt hasznosítható energiára, azaz olyan, mint egy "BIOLÓGIAI, TERMÉSZETES ZSÍRÉGETŐ" !  
A ligetszépe olajában két fontos telítetlen zsírsav található: a linolsav és a gamma-linolénsav. Az előbbi az esszenciális zsírsavak közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a szervezet önmaga nem képes az előállítására, csak étkezés révén kerülhet testünkbe. Az utóbbit, a gamma-linolénsavat viszont már a szervezet állítja elő a táplálékkal bevitt nyersanyagokból.
60db
Adagolás: napi 2x1


Jelenlegi ára: 3 289 Ft

Az aukció vége: 2011-08-26 17:41
. Klimin Slim kapszula 60db - Jelenlegi ára: 3 289 Ft

Fontos