2011. szeptember 30., péntek

Forever Aloe R3 Factor - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 6 300 Ft


R3 factor
Segítsünk bőrünknek, hogy megőrizze természetes nedvességtartalmát, visszanyerje rugalmasságát és felfrissítse külső megjelenését. A Forever R3 Factor Skin Defense Creme az aloe vera gél, oldódó kollagén és az alpha-hydroxy sav gazdag kombinációja, melyet tovább erősít az A- és E- vitamin, amelyek létfontosságúak az egészséges bőr számára.
Az E- vitamin hatékony antioxidáns, az A vitamin pedig az egészséges bőr alapeleme, és jótékony hatással van sok bőrproblémára. Az alfa-hidroxi-savak (AHA) természetes növényi forrásokból származnak, gyümölcssavaknak is nevezzük őket. A glikol savat a cukornádból vonják ki, a citromsavat a citrusfélékből nyerik, a borkősavat a szőlőből, az almasavat az almából. Ezek a gyümölcssavak együttesen bőrhámlasztók, amelyek eltávolítják a bőr felszínéről az elhalt sejteket a természetes enyvszerű anyagok feloldásával, melyek amúgy nem engedik az elhalt bőrsejtek távozását. Ezek a sejtek megakadályozzák, hogy a hidratáló krémek kifejtsék hatásukat, így az, hogy megszabadulnak tőlük, teret ad az új sejteknek a bőr megújító folyamatában. Mivel a bőr teljes megújulása 21-28 napba telik, ezért ugyanannyi időt kell hagynunk arra, hogy az R3 Factor jótékony hatásait észlelhessük.
A gyümölcssavas krémeket az évszázad legfontosabb bőrápoló anyagának tartják. Mivel az AHA-kat a nyugtató aloéval kombináltuk, az R3 Factor Skin Defense Creme elsőszámú védelmi vonalat biztosít a múló idő hatásai ellen, hogy megőrizze bőrünk fiatal küllemét.
Amennyiben más FLP-s termékre lenne szükséged, kérlek írj, segítek!
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 6 300 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 23:12
. Forever Aloe R3 Factor - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

Fontos