2011. október 31., hétfő

Penrose, Roger : A nagy, a kicsi és az emberi elm - Jelenlegi ára: 2 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A nagy, a kicsi és az emberi elmeA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Tiszteletlenség nélkül mondhatjuk, hogy a mű szerzői a mai természettudomány fenegyerekei közé tartoznak, akik merőben új, zseniális világképpel lepték meg nemcsak tudóstársaikat, hanem az ismeretekre nyitott laikusokat is. Elméletrendszerükben meglepő módon az ősi ezoterikus törvény, az amint fent, úgy lent gondolata érvényesül, így lehet az, hogy egykori szakterületük, a csillagászat és fizika klasszikus részének határait messze túllépve, olyan jelenségeket elemeznek ok-okozati összefüggésben, mint a szubatomi világ, az Univerzum keletkezése, jelenlegi felépítése és jövője, a téridő, illetve az emberi elme mibenléte. Egyebek között ezekről is olvashatunk a könyvben szereplő írásokban, amelyeket olyan szerzők jegyeznek, mint Roger Penrose, Stephen Hawking, Abner Shimony és Nancy Cartwright. A lebilincselő, ugyanakkor elgondolkodtató kötet minden olvasónak ajánlott, aki kedveli a színvonalas tudományos-ismeretterjesztő műveket. ISBN: 963-9429-51-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 115 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 19:10
. Penrose, Roger : A nagy, a kicsi és az emberi elm - Jelenlegi ára: 2 115 Ft

Fontos