2011. július 28., csütörtök

5***** LUXUS PRÁGA HOTEL AMBASSADOR VENCEL TÉR - Jelenlegi ára: 44 990 Ft


***** LUXUS PRÁGA KÖZPONTJÁBAN A VENCEL TÉREN
Az utalvány tartalma:
1-1 üdvözlőital érkezéskor 2 fő részére
3 nap / 2 éjszaka szállás egy minden kényelemmel felszerelt kétágyas szobában
Amennyiben rendelkezésre áll, érkezéskor upgrade lehetséges (azaz kétágyas szoba helyett elhelyezés egy apartmanban)
2 x svédasztalos büféreggeli 2 fő részére
Információs anyagok Prágáról
Late Check Out ( a szoba késői elhagyásának lehetősége kívánságra, a szabad kapacitás függvényében, max. 15: 00 óráig)
A voucher a vásárlástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható. l
Foglalás közvetlenül a szállodánál lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra, kizárólag  az utalvány sorszámának megadásával.
Több utalvány kombinációja nem lehetséges.
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő esetleges többlet költség a hotellel történő egyeztetést igényel.
Ambassador Zlata Husa***** Luxusszálloda
A Hotel Ambassador Zlata Husa (=Arany Lúd) Prága történelmi és kulturális központjában található a Vencel téren. A szálloda közvetlen közelében több színház, múzeumok, kávézók, bevásárlóközpontok, kávézók, éttermek találhatóak. Prága összes történelmi nevezetessége a szállodából gyalogosan elérhető.
Szobák:
A szálloda összesen 162 klimatizált luxusszobával rendelkezik. A szobák minden kényelemmel felszereltek, és berendezésük szecessziós stílusban, egyedi, minőségi bútorokkal és berendezési tárgyakkal készült. A márvány fürdőszobák hidromasszázs káddal felszereltek.
Vendéglátás:
A Hotel Ambassadorban kellemes Lobby Bár található kilátással a Vencel térre és széles borkínálattal, valamint két étterem: a thai konyhát kínáló luxus Halali és a tradicionális cseh Restaurant Plzeňská Rychta. Válasszon a nemzetközi és szezonális különlegességek közül, vagy próbálja ki a  ház  saját készítésű cukrászremekeit.
Luxusclub Ambassador Thai & Wellness masszázs- és wellnesskezelések széles választékát kínálja: többek között thai masszázst (Thaiföldi masszőrökkel), indiai Ayurveda masszázsokat és rengeteg féle klasszikus masszázst, élményfürdőket és kozmetikai kezeléseket.
Prága: Történelem, művészetek, kultúra és vásárlás
Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van, érdemes mindegyiket felkeresni(Óváros, Újváros (itt található a Vencel tér), Zsidónegyed, Várnegyed). 1992 óta Prága történelmi belvárosa a Világörökség része.
Prága hagyományosan Európa egyik fontos kulturális központja. Több száz színházában, galériájában, kiállító termében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket.
A rendezvények közül kiemelkedő szerepet játszik a Prágai Nemzetközi Tavaszi Fesztivál, valamint az ősszel megrendezett dzsesszfesztivál.
Az "Arany Város" a Moldva partján, kezdettől fogva meghatározó szerepet töltött be Közép-Európában, melynek fejlődésére Prága nagy hatással volt. A szép panorámát a pompás tornyok és kupolák, a Moldván átívelő régi hidak, a Szt. Vitus székesegyház és a csodálatos barokk épületek színesítik. Még ezen is túltesz a Prágai Vár, múzeumaival, galériáival és templomaival.
Károly-híd
Prága egyik jelképévé vált. A barokk korban, fokozatosan helyezték el rajta az egyes szobrokat és szoborcsoportokat, számuk 30. Elsőként a Nepomuki Szent Jánost ábrázoló került ide.
Az Óváros-teret
Az útikönyvek öt csillaggal szokták jelölni. Területe eléri a 9000 m2-t, és számos fontos esemény színhelye volt a múltban.
Husz János szobra 1915 óta díszíti a teret, és a prédikátor megégetésének 500. évfordulója alkalmából került ide.
A Városháza
Épületegyüttese évszázadokig tartó bővítések és felújítások eredményeként nyerte el mai formáját.
Orloj
A Városháza legismertebb látványossága az Orloj, talán 1410-bol való és 3 önálló részből áll: bábjáték, szférakör és naptár. Minden kerek órában kinyílik az ablak, és az idő múlását jelképező halál elővezeti a 12 apostolt.
A Vencel-tér
Mindenki ismeri, tulajdonképpen nem tér, hanem egy hosszú és széles utca, nagyon hasonlatos például a barcelonai Plaza Espana-hoz. 750 m hosszú és 60 m széles. A tér felett a Nemzeti Múzeum /1890-bol, magasföldszintes, két emeletes neoreneszánsz épület, homlokzata 100 m hosszú/ és a Szent Vencel szobor uralkodik. A lovon ülo Szent Vencel fejedelmet a négy cseh védőszent veszi körül: Ludmila, Ágnes, Adalbert és Prokop. A szobor Josef Václav Myslibek muve, 1913-ban leplezték le.
Moldva folyó
Különleges színfolt a cseh főváros közlekedésében a Moldva folyón zajló kishajóforgalom. A hajóról megtekinthető többek között Vy? ehrad, Nemzeti Színház, Károly híd, prágai vár. A hajók április 1-tol október 31-ig közlekednek.
Végig a Moldva partján, érintve többek között a Nemzeti Múzeumot, a prágai várat, Károly hidat, Lorettó kápolnát, Szent Vitus katedrálist közlekedik a prágai turista busz, mellyel gyorsan és kényelmesen megtekintheti Prága nevezetességeit.



Jelenlegi ára: 44 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 13:45
. 5***** LUXUS PRÁGA HOTEL AMBASSADOR VENCEL TÉR - Jelenlegi ára: 44 990 Ft

Fontos