2011. július 26., kedd

Bednanics Gábor: Kulturális közegek - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kulturális közegekA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A tíz éve működő Általános Irodalomtudományi Kutatócsoport eddigi legnagyobb vállalkozásának részleges eredményeit összegyűjtő kötetet tarthatja a kezében az olvasó. A kutatás az irodalom és a kultúratudományok intézményi és egyéb státusának megváltozását és a technikai médiumok ebben játszott szerepét vizsgálta. A kötet 18 fejezetének 180 írása olyan szemelvénygyűjtemény, mely az irodalom és a technika kapcsolatát az azokat hordozó médiumok változásán keresztül vizsgálja és tárja eredményeit az olvasó elé. A kiadvány válogat a korabeli sajtótermékekből, egymás mellett közli a tudományos értekezést és az ismeretterjesztő írást, illetve a napilapokban megjelent rövid cikkeket és tudósításokat. A könyv első tíz fejezete a művészet, műalkotás, irodalom, olvasás, írás, szellem, kultúra határait feszegeti és elmélkedik gép és társadalom, technika és művészet kapcsolatáról. Az ember és világa közötti közvetítés első vizsgált időszaka a múlt század első fele. A kötet választ ad arra, hogy milyen nyomai vannak a két világháború közötti időszakban az irodalomtudomány megváltozott kérdésirányainak és a kultúra technikai materiális hordozóinak. A könyv második fele a híradás technikáit veszi sorra. Bepillanthatunk a reklám, a rádió és egyéb hanghordozók fejlődésébe, a színház helykeresésébe, a képzőművészet gyorsan változó stílusirányzataiba, a fényképezés tárgyilagos valóságábrázolásába és a film útjába. Az utolsó két fejezetben a hangosfilm történetét és a test megjelenítését vizsgáljuk meg olyan kontextusokban, mint test és halál, divat és közgazdaság, erotika és irodalom, film és testkultúra. A kötetben való eligazodást az elején található tartalomjegyzék és az egyes szemelvények végén szereplő megjelenési adatok segítik. ISBN: 963-9605-06-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:12
. Bednanics Gábor: Kulturális közegek - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Fontos